Guia de resums

Tots els resums s’enviaran a la següent adreça d’email abans del 16 de febrer

hominid.carnivore@iphes.cat

Acceptem la majoria dels formats processadors de text, però preferim formats Word o WordPerfect (doc). Suggerim guardar una còpia de seguretat de l’arxiu electrònic per seguretat i que guardin els seus arxius utilitzant l’extensió per defecte del programa utilitzat. És important que l’arxiu estigui guardat amb el format propi del processador de text emprat. El text haurà de trobar-se en un format que contingui una sola columna de text, amb un espaiat entre línies d’1.5, amb marges de 3 cm (a esquerra i dreta) i de 2 cm (dalt i baix) .

Estructura del resum:

Tòpic (Arial bold, 12 pt)

(1 línia buida)

Títol (Arial, 12 pt). Concís i informatiu. Evitar abreujaments i fórmules quan sigui possible.

(1 línia buida)

Noms dels autors (Arial, 11pt): COGNOMS (majúscules) i nom dels autors amb superíndexs numèrics per a les institucions/afiliacions. En els casos en què el cognom pugui ser ambigu (ex. un nom doble), per favor, indicar clarament.

(1 línia buida)

Afiliacions (Arial 8pt). Indicar totes les afiliacions amb un superíndex numèric després del nom de l’autor i davant de l’adreça apropiada. Proveir l’adreça postal completa de cada afiliació, incloent el nom del país, i l’adreça d’email de cada autor.

(2 línies buides)

Resum (Arial 11pt): Es requereix un resum breu i objectiu. El resum hauria d’indicar breument l’objectiu de l’estudi, els resultats i conclusions principals (preferiblement, entre 125 i 300 paraules). Les referències haurien d’evitar-se.

(1 línia buida)

Paraules clau (Arial 11pt): màxim 8

Visualitza un exemple.

Torna a Guia d’autors